Domů » Aktuality » Předvánoční akce

Předvánoční akce

Letošní předvánoční čas je v našem domově velmi bohatý na různé akce a zážitky, a také se line ve znamení splnění přání a darovaných dárků…

Ve středu 13.12. nás navštívily maminky, a také jejich děti, z obchůdku „Levou zadní“. Přinesly všem klientům drobné dárečky jejich vlastní výroby. Každý klient dostal svůj osobní balíček s dárkem „na míru“. Bylo to velmi milé a přátelské setkání plné radosti a úsměvů. Všechny maminky, podílející se na výrobě a přípravě dárečků si zasluhují naše obrovské díky. Před jejich nápadem a realizací smekáme klobouk a děkujeme i ústy našich klientů.

Hned následující den dopoledne k nám zavítaly děti z mateřské školy Jiráskova v Moravské Třebové se svými učitelkami a paní ředitelkou. Připravily si pro nás představení plné písniček a básniček a zahrály nám andělskou pohádku. S dětmi se teď budeme vídat častěji a to v rámci projektu „Babičko, dědečku, přečti mi pohádku“. Za finanční podporu tohoto projektu, upevňujícího mezigenerační vztahy, bychom rádi poděkovali zastupiteli města Moravská Třebová panu Miroslavu Jurenkovi, který se přišel osobně na vystoupení dětí k nám do domova podívat. Klienti byli z představení nadšení, objevily se i slzičky dojetí a za to vše dětem moc a moc děkujeme.


Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *